Időpontkérés:

Időpontfoglalásra pedikűr, manikűr szolgáltatásra, CND™  Vinylux™ körömlakkozásra vagy CND™  Shellac™ géllakkozásra a fenti  telefonszámon, valamint az artedi.salonic.hu oldalon keresztül van lehetőség.

Szolgáltatásaim

Pedikűr, manikűr

Pedikűr, manikűr

A manikűr igény szerint lehet hagyományos manikűr vagy kombinált manikűr. Hagyományos manikűr esetében a köröm rövidítése és formázása után callux bőroldóval oldom fel a letapadt bőrt, majd bőrfeltolás után ollóval vágom ki azt. Kombinált manikűr esetében a bőr eltávolítása orosz manikűr technikával, géppel és frézerekkel történik, majd a bőrt ollóval kivágom. A manikűr a köröm polírozásával zárul, mely természetes fényt ad a körömlemeznek. A manikűr végződhet CND™  Vinylux™  körömlakkozással vagy CND™ SHELLAC™ géllakkozással.  A szolgáltatást a kéz ápoló krémezése zárja.

Japán manikűr szolgáltatás esetén a hagyományos vagy kombinált manikűr után a köröm ápolása japán manikűrrel fejeződik be. A japán manikűr esetében a körömlemezbe méhviaszos pasztát masszírozok, majd talkum porral bezárjuk a hatóanyagot, így fejti ki leginkább ápoló hatását. Visszaadja a köröm természetes fényét, mely hosszan tartó ápolt hatást kelt. A szolgáltatást a kéz ápoló krémezése zárja.

 Pedikűr során a megvastagodott bőrt szikével távolítom el, majd vizes pedikűr géppel a bőr finomítása után a köröm rövidítése és formázása történik. Pedikűr alatt az esetleges tyúkszem eltávolításra, míg a benőtt köröm kezelésre kerül. A körömlemez természetes szépségét polírozással érem el. A pedikűr végződhet CND™ Vinylux™  körömlakkozással vagy CND™ SHELLAC™ géllakkozással is. A szolgáltatás ápoló krémezéssel fejeződik be. 

Callux pedikűr kezelés kérésére is lehetőség van. Ebben az esetben nem szikével kerül eltávolításra a bőr, hanem Callux vegan gyümöcssavas géllel oldom fel a bőrt, így nincs szükség szikére. Callux pedikűr választásánál is kérhető mind a CND™ Vinylux™  körömlakkozás és a CND™ SHELLAC™ géllakkozás is. A szolgáltatás ebben az esetben is ápoló krémezéssel fejeződik be.

CND™ SHELLAC™

CND™ SHELLAC™  kérhető a pedikűr és a manikűr szolgáltatás esetében is. 
A CND™ SHELLAC™ professzionális amerikai körömbarát géllakk, használata során nem sérül a körömlemez, eltávolítása oldással történik nem reszeléssel, ezáltal is védve a természetes körömlemezt. Teljesen vegán formula, semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaz,  teszteléséhez nem alkalmaztak állatkísérleteket. 12 károsanyag összetevőtől mentes, nem tartalmaz többek között, xilént, parabéneket, kámfort,  toluolt, formaldehidet, Di-butil-ftalátot (DBP), formaldehid gyantát, etil-toszilamidot, trifenilfoszfátot (TPP), MIT-t. Használata vélhetően allergénmentes. Bármelyik szolgáltatás végén kérhető.

CND Shellac
Vinylux

CND™  Vinylux™

A CND™  Vinylux™ körömlakk akár 7 napig lepattogás nélkül tökéletesen tartó fedést biztosít. A szabadalmaztatott CND™  Vinylux™ formula. Ápoló összetétele teszi egyedivé, mint a keratin, E-vitamin valamint a jojoba olaj. A ProLight technológia jelentősen megnöveli a körömlakk tartósságát. Rövid idő alatt tökéletes száradás érhető el, fénye hosszan tart, eltávolítása a hagyományos módon történik. Bármely szolgáltatás után kérhető.

Ajándékkártya

Lepd meg szeretteid ajándékkártyával. Legyen szó pedikűrről vagy manikűrről bármelyik jó választás. A szolgáltatások akár külön - külön, akár kombinálva ajándékozhatók, teljes mértékben egyedi igényre szabhatók, 3 hónapig felhasználhatók. 

Artedi ajándékkártya - Pedikűr Manikűr
arany_level